Privatpersoner

Våra tjänster

Totalhus är ett mångsidigt företag med över 30 års erfarenhet i byggbranschen, lokalt förankrat här i Uppsala. Vi är legitimerade snickare, certifierade på våtrum och har under åren jobbat med allt från renoveringar av bostäder till byggen av nyckelfärdiga hus.

Vi vill att du ska känna dig trygg i valet av hantverkare, från första kontakt till färdigt arbete och varje uppdrag är för oss ett helhetsåtagande. Vi ansvarar för hela processen. Korta beslutsvägar och delaktighet är vad som gäller när du anlitar oss.

 

Badrumsrenovering

Drömmer du om ditt nya badrum och en uppdaterad look? En lyckad badrumsrenovering kräver ordentlig planering och kvalificerade hantverkare som borgar för ett gediget arbete. Som plattsättare, auktoriserade enlig Säker vatten, kan vi med vår långa erfarenhet och kunskap komma med helhetslösningar för ditt nya badrum. Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet.

Läs mer här.

 

Renovering av fastighet eller lägenhet

Det finns flera skäl till att renovera och förnya ditt hem. Du använder ditt hem dagligen och det ska vara bekvämt, användarvänligt och lättåtkomligt. Vi utför allt från montering av kök till totalrenovering av din bostad.

Läs mer här.

 

Ombyggnad

Vi utför en stor variation av byggarbeten i den inre och yttre miljön och hjälper dig gärna med till exempel nytt garage, inreda vindsutrymme, bygga om tvättstuga eller bygga till boyta för mer utrymme.

Läs mer här.

 

Nyckelfärdiga hus

Välkommen hem! Med oss får du vara med på livets största projekt och se hur dina drömmar blir till verklighet. Totalhus vision med våra nyckelfärdiga hus är att kunden ska känna att varenda millimeter i huset är välplanerat och byggt med största möjliga omtanke.
Läs mer här.