Om oss

text

Kunskap, trygghet och innovation

Totalhus är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen i Uppsala med omnejd.  Vi har under åren jobbat både med renoveringar och byggen av nyckelfärdiga hus.

Allt började redan under 1950-talet då pappa i familjen drog på sig snickarbyxorna på Bolandsskolans byggprogram. Denna kunskap har sedan dess ärvts i generationer, till sönerna och barnbarnen i familjen.

Niklas historia börjar 1986, då var han 19 år gammal och ivrig på att få börja arbeta. Plattsättning i badrum var bland det första han specialiserade sig inom. Niklas har genom åren samlat på sig bred kompetens och kunskap inom bygg. Det stora intresset har alltid funnits där och finns fortfarande idag med samma passion. Han är aktiv snickare och projektledare på Totalhus.  

Joakim, specialiserade sig 1988, endast 19 år gammal inom samma område, plattsättning. Han har med åren breddat sin kunskap inom bygg och jobbar idag som snickare och plattsättare.

Vi är certifierade på våtrum och kan genom våra unika samarbeten erbjuda en stor variation av  bygg- och renoveringstjänster. Företaget är auktoriserat enligt Säker vatten

Fackmännen vi kontrakterar är alla specialiserade inom sina respektive områden. Vi använder oss av branschledande leverantörer av material, inredning samt utrustning.

Vi vill att du som kund alltid ska vara nöjd, därför vill vi leverera det bästa av byggbranschen.

Välkommen till Totalhus.